Brands

Alle kan levere et løbebånd eller en cykel, men vi formår at rådgive og byde ind med den løsning, som kunden og projektet kræver. Vi har et samarbejde med stærke brands, der sikrer at du kan få en god professionel rådgivning til dine behov. Samtidig har vi gennem årene opbygget et stærkt samarbejde med eksterne partnere, der kan give god sparring og rådgivning til vores kunder og løbende projekter.

Flere års erfaring i fitnessbranchen

Med verdens største og bedste udvalg af fitnessudstyr føler vi os i stand til at matche alle krav med vores brands. Vi har mange års erfaring om at rådgive forskellige kunder og vi ved derfor at der er forskellige krav og behov til hver enkelt kunde – derfor har vi samlet store professionelle brands, som kan hjælpe til ethvert behov, du måtte have.

Her hos Fitness Solutions gør vi derfor vores ypperste med at bistå den rette rådgivning til dig og dit projekt.

Vi rådgiver om fordele og ulemper ved den ene løsning frem for den anden i tæt samarbejde med vores brands og leverandører, så du altid kan vælge den bedst mulige løsning til dine behov og hvad du netop står og mangler. Vi stræber derfor også at finde den bedst mulige løsning til dig – hvor vi selvfølgelig er meget fleksible.

Bæredygtige fitnessløsninger

Vi sikrer os, at du også har mulighed for at få reservedele om 5-10 år – altså bæredygtige løsninger, der holder på sigt. Dermed garanterer vi også en løbende dialog, så du altid kan føle dig velkommen hos os. Vi sætter stor ære i at have glade og tilfredse kunder, hvorfor vi føler det nødvendigt med en stærk og kontinuerlig dialog og kommunikation, der sikrer at hele processen forløber problemfrit.

Herunder finder du vores nøje udvalgte brands, hvor du kan læse mere om vores to stærkeste brands – Hammer Strength og Life Fitness.