Fusion med Fitness & Healthcare Group

Fitness Solutions bliver en del af Fitness and Healthcare Group

Fitness & Healthcare Group A/S har pr. 1. april 2017 overtaget aktiemajoriteten i Fitness Solutions A/S.

Fitness Solutions bliver nu en del af koncernen Fitness & Healthcare Group, der i forvejen består af MedicSport, der forhandler professionelt fitnessudstyr, LivingSport som forhandler fitnessudstyr til hjemmetræning samt ProTerapi, der forhandler udstyr til fysioterapi og genoptræning.

Fitness Solutions vil med denne sammenlægning blive helt uafhængig af interesser i fitnesscentre.

”Fitness Solutions har udviklet sig i forskellige grene, og det er et godt tidspunkt at dele virksomheden og fokusere kræfterne på de respektive spor” siger Michael Albeck Jessen, medejer og medstifter af Fitness Solutions.

Michael vil fortsat varetage kundekontakten i Fitness Solutions, og vil derudover løse en række opgaver for Fitness & Healthcare Group.

Michaels kompagnon indtil nu, Henrik Skovbjerg Olesen, videredriver den del af virksomheden, der varetager interesser i fitness centre.

”Fitness Healthcare Group har igennem mange år haft et godt samarbejde med Michael og Henrik, og vi glæder os til at byde Fitness Solutions’ kunder og alle medarbejderne velkommen i gruppen” siger Bjørn Barsø, ejer af Fitness & Healthcare Group. ”Med sammenlægningen sikrer vi fortsat fokus og vækst, og vi mener, at vi har det helt rigtige udgangspunkt for, at både nuværende og fremtidige kunder kan få glæde af denne”.

Med foreningen af virksomhederne får kunder i både MedicSport, Livingsport, ProTerapi og Fitness Solutions adgang til en meget bred vifte af verdens største brands indenfor fitness udstyr, blandt andet  Cybex, Life Fitness, SportsArt, Tomahawk, Hammer Strength, Reebok, Octane Fitness og Titan Life.

”Vi ser spændende muligheder i at styrke rollen som totalleverandør, så vi altid kan levere lige præcis de produkter i den kvalitet og i det prisniveau, som vores kunder efterspørger”, siger Bjørn Barsø.

Med opkøbet dækker Fitness & Healthcare Group alle kundesegmenter i fitnessmarkedet lige fra private borgere, der gerne vil have fitnessudstyr til billige penge til professionelle fitnesscentre, der vil have det bedste af det bedste – og alt derimellem!


Læs mere om Fitness Solutions her.

FAKTA

Fitness & Healthcare Group:

  • MedicSport leverer fitnessløsninger i Danmark til kommercielle og foreningsbaserede fitnesscentre, genoptræningscentre, virksomheder, uddannelsesinstitutioner m.v.
  • LivingSport opererer i Norden – primært med udstyr til hjemmetræning via detailmarkeder, sportsbutikker og webforhandlere.
  • ProTerapi forhandler udstyr inden for fysioterapi og genoptræning.
  • Koncernen driver desuden Webforretningerne Fitnessbutikken.dk og Fitnesssport.se.
  • Fitness & Healthcare Group repræsenterer samlet set en lang række anerkendte brands og er specialister inden for området af fitness- og healthcare-løsninger.

FAKTA

Fitness Solutions A/S:

  • Etableret i 2000 af Michael Albeck Jessen og Henrik Skovbjerg Olesen
  • Virksomheden driver handel med udstyr inden for fitnessbranchen til både professionelle og private kunder
  • 10 medarbejdere med hovedkontor i Kolding

Vil du vide mere om fusionen og hvilke muligheder det giver?