Vi kan hjælpe dig i gang!

Fitness Solutions går hele vejen for at hjælpe vores kunder. Vi ved, at et rigtigt partnerskab ikke bliver opbygget på en dag eller to. Derfor ser vi et partnerskab som et langt samarbejde, der udvikler sig med tiden og hvor begge parter kan drage store fordele af hinanden.

Med Life Fitness i ryggen har Fitness Solutions nogle helt unikke produkter, som vi kan tilbyde vores kunder. Dette giver os muligheden for at kunne tilbyde en meget bredere løsning end blot at levere udstyret. Vi vil gerne, i samarbejde med dig, lægge fundamentet for din succes.

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe med en løsning til firmamotion her.

Valg af fitnessudstyr

Vores to førende produktmærker, Life Fitness og Hammer Strength giver dig mulighed for at lave et fitnesscenter, skræddersyet til dine brugere. Vi har et bredt udvalg af udstyr til cardio, og med over 12 forskellige styrketræningslinjer er vi det mærke, der har det bredeste udvalg af udstyr til styrketræning.

Her kan vi så hjælpe dig med at vælge lige præcist det fitness udstyr, der passer bedst til dit koncept og dine brugere. Udstyr fra Life Fitness giver motivation og muligheder. Som centerejer er det en stor fordel, idet brugerne opnår resultater, som de vil tilskrive faciliteterne – dette giver loyale medlemmer.

Tegninger skaber overblik

Når nye faciliteter skal skabes, er det vigtig at have et helt præcist overblik. Derfor laver Fitness Solutions gerne en tegning for derigennem at kunne optimere pladsen og undgå eventuelle fejl. Denne service tilbyder vi gerne, hvad enten det er til helt nye faciliteter, udvidelser eller udskiftning af udstyr.

Finansiering af fitnessudstyr, mm.

Fitness Solutions kan være behjælpelig med leasing af fitness udstyr gennem en 3. part. Dette sikrer dig den rigtige finansieringsløsning. Vi har ingen interesse i aftalen udover, at du får den rigtige og komplette løsning. Det betyder, at uanset om du har pengene kontant, skal lease udstyret eller låner dem i banken får du altid det rigtige tilbud hos os.

Udvikling af medarbejdere

Fitness Solutions arrangerer regelmæssigt Life Fitness Academy. Det giver muligheder for at uddanne dit personale til bedre at kunne varetage deres opgaver i centeret – og du kan videreudvikle dig som centerejer.

Dette kan ske på kurser men også via e-learning, hvor man på en sjov og motiverende måde kan modtage vigtig viden. Vi giver selvfølgelig også en personlig hjælp og uddannelse i forbindelse med hvert salg.

Uddan dine medlemmer

For motionscentre med begrænset bemanding har Life Fitness lavet introduktionsvideoer til samtlige maskiner. Derved kan brugerne via en skærm eller på en computer selv søge informationerne omkring korrekt brug af udstyret og evt. nye udfordringer til en specifik øvelse.

Alt sammen bidrager til en bedre oplevelse af udstyret og helhedsindtrykket af faciliteterne.

Salg af medlemsskaber

Fitness Solutions forstår vigtigheden af at få solgt medlemskaber i dit center. Vi tilbyder derfor at hjælpe dine receptionister, instruktører og andet personale med, hvordan de får guidet et muligt nyt medlem rundt i faciliteterne.

Her kan udstyr og muligheder vises frem for derved at øge muligheden for at få afsluttet rundvisningen med et solgt medlemskab.

Plakater og andet grafisk materiale til dit fitnesscenter

Du kan forny dit center på mange måder, og det er ikke kun med nyt udstyr. Nye plakater i de rigtige områder kan give nye træningsmuligheder og et friskt pust.

Vi har både plakater med træningsmuligheder og -øvelser, men også med livsstilsbilleder, som giver en behagelig atmosfære.