Ydelser

Alle kan levere en cykel eller et løbebånd, men vi leverer den løsning, der passer bedst til din forretning, så dine kunder får den oplevelse, de forventer og betaler for. Den rigtige sparring er vigtig fra første idé til det færdige projekt. Derfor sørger vi altid for at have en løbende dialog til jeres projekter og kunder.

Fra plan til realitet

Vores team har dedikerede medarbejdere, der kan hjælpe med alt fra forretningsplan til budget, finansiering, indretning og markedsføring. Dermed kan du slippe for dine bekymringer og trygt overlade arbejdet til vores professionelle team af medarbejdere. Dette ser vi også som en af vores kerneydelser, hvor vi med glæde vil hjælpe dig med at komme igang.

Vi er eksperter i opstart af fitnesscentre og står altid klar med professionel og god rådgivning til dig. Dermed har vi også stor erfaring, da vi før har hjulpet mange af vores kunder med netop disse projekter og netop derfor kan vi hjælpe til alle facetter ved opstart af et nyt fitnesscenter – lige fra service til eventuel finansiering.

Vi hjælper vores kunder med at drive sunde og succesfulde forretninger og vi ved derfor det er vigtigt, at du har en samarbejdspartner, du kan stole på, når uheldet er ude. Her står vi til rådighed med vores serviceteam, der står altid klar, når du skal bruge service eller support til din forretning.

Vi stræber efter at være førende omkring professionel rådgivning og kommunikation i branchen, vi kalder løsninger til Fitness. Derfor vil vi altid have stor fokus på dig som kunde og dine ønsker.

Vi laver en serviceaftale

Hvis du vil slippe for alle bekymringer omkring driftsstop, kan du tegne en serviceaftale, hvor disse serviceaftaler kan sammensættes efter dine ønsker og behov. Det gør det mere fleksibelt og dermed også lettere for dig som kunde at slippe for bekymringerne, når du trygt kan vide at vi altid står klar ved telefonen eller computeren for at hjælpe dig med dine problemer.