Om Fitness Solutions

Vi hjælper vores kunder med at drive sunde og succesfulde forretninger, hvor brugeroplevelsen er i top.

Faglig erfaring og ekspertise gør os til eksperter i komplette løsninger til fitnesscentre, foreninger, virksomheder, skoler, fysioterapier, m.m.

Vi har et unikt produktsortiment i høj kvalitet og eksklusivt design. Vores brands er nøje udvalgte, og lever op til de højeste kvalitetskrav, når det gælder brugervenlighed og driftssikkerhed.

Vores historie

Fitness Solutions A/S startede i 2001 og har frem til i dag leveret professionelle løsninger til fitnesscentre i Danmark, Færørene og Grønland. Siden 2006 har Fitness Solutions været dansk distributør af verdens største fitnessproducent, Life Fitness, fra USA.

I april 2017 bliver Fitness Solutions en del af Fitness & Healthcare Group A/S.

Fitness Solutions og MedicSport leverer fitnessløsninger i Danmark til kommercielle og foreningsbaserede fitnesscentre, genoptræningscentre, virksomheder, uddannelsesinstitutioner mv.

LivingSport er udbyder af træningsudstyr i hele Norden og henvender sig til detail- og sportsbutikker, webshops og specialforretninger samt enkelte partnere inden for professionelt udstyr.

Proterapi forhandler udstyr inden for fysioterapi og genoptræning.

Vores webshops omfatter fitnessbutikken.dkfitnessSport.se og nettofitness.dk, hvor du kan finde alt inden for træningsudstyr til privat brug.

Koncernen med omkring 70 ansatte repræsenterer samlet set en række anerkendte brands og er specialister inden for området af fitness- og healthcareløsninger.